Recruitment

Ontwikkelen van tools

 Workwonders ontwikkelt tools & content waarmee werknemers en werkgevers zich orienteren op de arbeidsmarkt en zichzelf. In eigen beheer of in opdracht.

Sollicitatiegesprek voorbereiden
Gesprekken met sollicitanten zijn vaak tijdrovend. U moet ze goed voorbereiden. En hoe voorkomt u dat u een cruciale vraag vergeet te stellen? Vanaf nu is gespreksvoorbereiding een peulenschil. Dankzij deze handige tool. In eigen beheer ontwikkeld. Door Intermediair.nl in gebruik.
Klik hier voor de Interviewvraagbaak. Wilt u ook de interviewvraagbaak op uw site, neem dan contact met ons op.

Competentiescan
In samenwerking met www.training.nl en Intermediair ontwikkelde workwonders een competentie scan. Met deze tool brengt u uw competenties in kaart. Op basis van de uitslag krijgt u een trainingsadvies op maat. 

Sales capaciteiten en Efficiency tool
In samenwerking met Zibb.nl (Elsevier) maakte we een scan waarmee ondernemers hun saleskwaliteiten kunnen evalueren en tool waarmee zij hun efficiency in kaart kunnen brengen. 

AA Accountant worden?
Voor competentie check voor financials die het accountancy vak overwegen: Ben je uit het juiste hout gesneden. In samenwerking met AA Accountants (aa-worden.nl)

Zorg iets voor mij?
In opdracht van Amarant maakten we een scan voor zorgpersoneel dat zich orienteert op de arbeidsmarkt: "is de gehandicaptenzorg iets voor mij?"

Trots op de zorg
Om medewerkers een spiegel voor te houden over hun eigen trots op hun werk in de zorg, ontwikkelden we samen met branchevereniging Stag een scan 'zorg is niet gewoon' .

Vaardighedenscan
Uit sucessen en leermomenten inventariseer je sterke en zwakke punten van jezelf. Breng ze in kaart met de vaardigheden scan voor een goede orientatie op de arbeidsmarkt. Klik hier voor de tool.

Ken je zelf: zelfassessment 
"Ken je zelf" is een tool die medewerkers ondersteunt bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt. Vragen die centraal staan zijn "Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?". En daarnaast biedt de tool hulp bij het solliciteren. Van het schrijven van brieven tot het voorbereiden op gesprekken. Deze tool is momenteel onder constructie.