Over mij - Gespecialiseerd in het optimaliseren van instroom

Over mij - Gespecialiseerd in het optimaliseren van instroom

Over WorkWonders

Workwonders is in januari 2000 opgericht door Ardiënne Verhoeven. Ardiënne is gespecialiseerd in de instroom van nieuw personeel. Vanuit trends op de arbeidsmarkt werkt zij aan een strategie om de bemensing van organisaties vorm te geven voor grote profit organisaties (o.a Unilever, KPN, NXP en Océ) als not for profit organisaties in de gezondheidszorg (o.a. Arkin, Transvorm) en onderwijs (Avans, Kw1C). Ze geeft workshops en presentaties en vervult interim en adviesrollen. Ze publiceerde in PW en Intermediair en schreef een aantal boeken voor HR professionals en studenten.  
 
Ze studeerde Rechten en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen en raakte vanuit haar werk als HR manager en Management Development manager  bevlogen over instroom, de arbeidsmarkt, werving, selectie en onboarding. 

Ik werk vanuit verwachtingen: Welke rol spelen verwachtingen van nieuwe medewerkers. Welke behoeftes hebben zij tijdens hun onboarding en hoe motiveer je nieuwkomers zodat samen werken een echt succes wordt.

Ik praat graag met je verder  
Ardiënne Verhoeven
Beekveld 26
5258 SJ  Berlicum
0653371412
ardienne@workwonders.nl