779

Zoeken, werven, selecteren, onboarden

Slimmer en beter rekruteren. En daarover stevig de regie moeten voeren. Op het gebied van sourcing, werving, selectie en onboarding. Ik kan je helpen met een advies of traject op maat.  

Samen kunnen we:

 - een vuist maken voor een wervende cultuur

Een organisatie waarbij de recruiter in zijn eentje verantwoordelijk is voor de werving en selectie heeft minder slagkracht om het juiste talent te vinden dan een organisatie waar alle betrokkenen rekruteren. Hoe krijg je een wervende cultuur in je organisatie? Denk bijvoorbeeld aan een workshop voor  HR Managers, vacaturehouders, recruiters en communicatiespecialisten om tot een gezamelijke recruitmentaanpak te komen.

- slimmer en beter rekruteren. We stellen prioriteiten voor succesvol recruitment

Recruitment is meer dan talent vinden dat ja tegen je organisatie zegt. Je kunt echt tevreden zijn met je rekrutering wanneer je vaste nieuwe medewerkers tot volle tevredenheid bij je organisatie blijven werken. Om een goede match te maken zul je de juiste prioriteiten moeten stellen voor het vinden, werven, selecteren en onboarden van het talent dat uw organisatie nodig heeft. Samen stellen we de succesfactoren vast voor je recruitment.

- grip krijgen op structurele personele schaarste

Wellicht is er ook binnen jouw organisatie een blijvend tekort aan specifieke doelgroepen. Om een goed beeld te krijgen van de instroom van nieuwe medewerkers, brengt Workwonders de (toekomstige) behoeftes, het aanbod op de interne en externe arbeidsmarkt en de recruitmentstrategie in kaart. En kijkt waar verbetermogelijkheden liggen.   

- werken aan een optimale match van kandidaat en organisatie

De juiste selectie technieken en een wervend selectieproces zijn cruciaal om een ideale match tussen persoon en baan te  maken. Workwonders professionaliseert uw selectiegesprekken zodat verwachtingen tussen u en uw kandidaten over en weer beter worden afgestemd.